Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
zic zac Waldii Waldii (5951 niezalogowanych)
1 Post

(szynkar)
Wiking
psie pokaz buzię nie wstydz sie
ja nie jestem rasista tylko tak forumowicze mowia
jak napisalem brudas, czarnuchy itd.
to wy tak to nazywacie
rozumiem ze sie pochawliles ze mieszkach tu 30 lat fajnie nawet super- ale pytam sie czy nie masz znajomych norwegow po takim czasie i nei siedzisz na forach norweskich? bo pewnie juz polski kaleczysz
znam tu ludzi ktorzy mieszkaja ponad 20 lat i z polskim juz nei jest tak super w 100%
moze szybciej CO TY ROBISZ STALE NA TYM FORUM PO 30 LATACH W NORWE?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
on 30 lat to tu bywa,a nie mieszka.......
Ja jakos nie wyobrazam sobie,zeby mieszkajac tu ponad 30 lat,siedzicn na jakiejs tam stronie,gdzie masa "kretynów,gamoni,trolli,tumanów",itp wypisuje nie stworzone rzeczy.....
a przeciez sa tu 2 dni z zameldowaniem : ))
przyprawia mnie o smiech sapanie,ze jestem lepszy,madrzejszy od tych,ktorzy są tu 2 dni z zameldowaniem : )
po 30 latach "uczciwej"pracy, to ty chłopie powinienes juz na emeryturze pianke toczyc w PL,miec dom nad jeziorem,morzem,lub w górach i cieszyc sie zyciem,a nie sapac do "małolatów"w internecie.....
Tyle tylko,ze ty pusty jak bęben jestes,bo tu zyc i odłozyc na przyszłosc nie da rady! Bo zbierajac truskawki sezonowo nie zarobiłes 200tys/rocznie,a zasiłek ledwo na miche starczał....
co jeden to lepszy : )))
aaaaaaa jest mój ulubieniec, a juz myslałem,ze chory,albo jakas depresja go dopadła : ))
pozdrawiam p.kierowniku : )
to mówiłem ja marianek(jarząbek) łubu dubu......niech nam zycie kierownik naszego klubu.... : )
aaaaa ja nie uwazam,mojego znajomka za złodzieja:trafiła sie gratka w postaci 20tys pln netto/mies to i wziął,tak jak postapił by kazdy z nas(w tamtej sytuacji).....
powtarzam >>> 20.000 PLN NETTO/MIES.
veileder: gratka, czy złodziejstwo?
nie odp na goraco,poprostu chwile sie zastanów,przelicz,policz ile to na rok i wtedy odpisz! I raz choc bądz szczery......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
szynkar już się boję...... po co jestem na forumach????? po to żeby takim jak Ty uświadomić że nie są pępkiem świata...w dyskusjach na forum udzielam się od ponad 20 lat kiedy Tobie się jeszcze nie śniło że coś takiego istnieje (Telnet) a zawsze i wszędzie tępiłem "białych murzynów" tzn takich co się podpisywali "White Power" , "Polish Power" etc.........

A jak widzisz językiem ojczystym władam tak jak norweskim...... Ønsker deg en hyggelig kveld.......
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Patryk Jaśkowski
(Yachu27)
Wiking
Jestem tu 3 lata, na poczatku bylo ciezko sie adoptowac aczkolwiek od pierwszego dnia bylem zdecydowany tu zostac, uczylem sie jezyka nie powiem ze ciezko bo tak nie bylo. Na imprezach poznawalem coraz wiecej osob, lapalem jezyk w pracy to jest jedna i ta sama firma od 3 lat, chodzilem sobie na kurs darmowy do kosciola.
Teraz moja sytuacja wyglada tak ze, mam normalnie placone nadgodziny, fp i wszystkie delegacje, zwrot podatku tez nie jest problemem bo znam jezyk a oprocz tego czuje sie w pelni zaakceptowany w nowym srodowisku. Wiec jesli ktos narzeka ze jest obywatelem 3 lub 4 kategorii to w sumie nim jest i bedzie i nic tego nie zmieni pozatym bedzie na wszystkie pytania odpowiadal OKIEJ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
marianek a na co ja mam odkładać???? ja żyje tu i teraz ...jutro może mnie już nie być.....zacytuję tu Tiziano Terzaniego z książki "Koniec jest moim początkiem"...... "Żyj teraz ! Przeszłość nie istnieje,to wspomnienie......To czego oczekujesz od przyszłości to pudełko pełne iluzji, puste . Kto Ci zagwarantuje że się zapełni? Teraz praca ,potem emerytura i pojadę na ryby. Kto ci zagwarantuje ,że nadal będą istnieć? Życie to ta chwila i w tej właśnie chwili należy się nim cieszyć."

Jutro może być za póżno........
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Pies gończy napisał:
marianek a na co ja mam odkładać???? ja żyje tu i teraz ...jutro może mnie już nie być.....

a to nie masz szczeniaków?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
297 Postów

(Pies gończy)
Stały Bywalec
Drogi jasta 102!
Szczeniaków nie mam ale mam dwóch synów którzy są ustabilizowani.... więc ????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
i tak jak ojciec niestabilni emocjonalnie???
co tzn.ze sa "ustabilizowani"?
mam nadz ze mówia po polsku,albo tam mieszkaja......
masz za zone norwezke?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
Yachu27 napisał:
Wiec jesli ktos narzeka ze jest obywatelem 3 lub 4 kategorii to w sumie nim jest...

...uuu laa

obywatel 1wszej kategorii sie odezwal

dobre...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
marianek73 napisał:
i tak jak ojciec niestabilni emocjonalnie???
co tzn.ze sa "ustabilizowani"?
mam nadz ze mówia po polsku,albo tam mieszkaja......
masz za zone norwezke?
A co ...Ciebie To..!?.
Może jeszcze numer miseczek ma Tobie podać ...

Opanuj się Gościu , bo Obciach tymi uciążliwymi i zbędnymi pytaniami sobie przynosisz !!!.
OBRAŻASZ GOŚCIA .../-...tak jak ojciec niestabilni...-/...A NASTĘPNIE ZADAJESZ jeszcze na dokładkę ...obraźliwe pytania ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok